Wat is Kook met mij mee!
Contact

Wat is kook met mij mee!
Kook met mij mee! programma bestaat uit een reeks van 10 lessen van 2 uur. Tijdens deze lessen leren de leerlingen om op zoek te gaan naar natuurlijke, ambachtelijke en plantaardige ingrediënten die zij zelf lekker vinden, deze te transformeren naar plantaardige maaltijden. De begeleiders van het programma zorgen ervoor dat het eindproduct smakelijk is en de leerlingen voldoende geïnformeerd zijn over de oorsprong van de ingrediënten en waarom zij belangrijk zijn voor onze gezondheid en voor onze omgeving. Verder leren zij ook hoe hoogwaardige maaltijden geserveerd worden in restaurants en waaruit een restaurantcultuur bestaat.

Het doel
De lessen zijn zodanig opgebouwd dat aan het eind van 10 lessen de leerlingen in staat zijn om hun eigen receptuur te presenteren aan hun ouders en buurtbewoners in de vorm van een receptie, kerst- of wijkdiner

Op de hoogte blijven
De lessen van het programma en de vorderingen van de leerlingen worden verspreid via deze website. U kunt hier eigen leerervaringen van de leerlingen, hun recepten en hun verslagen van diverse activiteiten wekelijks volgen door middel van foto- en filmreportages van de leerlingen zelf.

Ook deelnemen?
De ouders en buurtbewoners kunnen ook 1 keer per mand een kookworkshop bijwonen. Meer informatie over deze kookworkshops vindt u hier.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen over het “Kook met mij mee!” project of over “Stichting Proefhof”.Contact gegevens
Agniesestraat 111B
3032 TH Rotterdam
010 - 840 13 77 info@kookmetmijmee.nl
Website door:
www.yourownmood.nl
 
Stichting Proefhof