Bestellen

Kook Met Mij Mee Boek
Samen koken met puur plantaardige ingredienten
Dit bijzondere kookboek is geschreven voor u en voor uw kind. We nodigen u uit samen te koken en te proeven. Om van elkaar te leren. Samen koken bevordert de smaakontwikkeling en prikkelt de nieuwsgierigheid naar plantaardig voedsel. In dit kookboek staan de recepten die door de leerlingen van Kook Met Mij Mee! zijn uitgeroepen tot lekkerste gerecht. Bij elk recept staan leuke wetenswaardigheden en een lijst met keukenspullen die nodig zijn bij het bereiden. Van Griekse spinazie pasteitjes tot vega sushi en vruchten smoothie. Het is een feest!

U betaalt
Het boek kost €14,95 (+ verzendkosten van € 3.- binnen NL). Maar dat is niet alles. Verder krijgt u ook kosteloze e-begeleiding en advies bij het bereiden van de recepten. Een simpele email naar info@kookmetmijmee.nl is hiervoor voldoende.

Uw bijdrage is speciaal
Met uw bijdrage financieren we ons programma voor meerdere basisscholen in Rotterdam. Meer en meer kinderen kunnen leren hoe ze smakelijk en gezond kunnen koken terwijil ze ook een bijdrage kunnen leveren aan een betere milieu en dierenwelzijn. Door uw bijdrage denkt u mondiaal helpt u heel concreet lokaal. U handelt nu en investeert in de toekomstige generatie.


Bestel formulier
Contact gegevens
Agniesestraat 111B
3032 TH Rotterdam
010 - 840 13 77 info@kookmetmijmee.nl
Website door:
www.yourownmood.nl
 
Stichting Proefhof